July 22, 2009

çandarlı tatili

Çandarlıya aynı sene içinde ilk defa ikinci kere geliyorum.Ama geçen seferki sayılmaz di mi?Tadilat madilat bişey anlamadıktı Boncukçu ile beraber.Boncukçu burada idi,biz de Sadrazamcımla beraber buralara iki saat mesafede askerliğini yapan oğlusumuzu hem görmek,hem de tatil yapmak için bu taraflara geldik işte.
Oğlusum iyi maaşallah.Ama askerlik işte.Bense onu gördüm daha iyi oldum.
yarın Didime gideceğiz sonra tekrar Çandarlı,dönerken oğlusumuzu tekrar ziyaret.Artık foto moto dönünce çünkü internet cafeden yazıyorum bu yazıyı.
Zonguldaktan yağmur fırtına ile çıktık.Buralarda mis gibi yaz güneş.Bir iki gündür rüzgar var yalnız.Her zaman buz gibi olan Çandarlı denizi bile bir ılık.
Şimdilik hoşçakalınız efendim gerisi eve dönünce.

4 comments:

Bocuruk said...

Çandarlı' ya bu sene hiç gidemedim. Szin tatilin en güzel tarafı asker ziyaretiniz olmuş:) Allah sağlıkla kavuştursun sizleri.
Sevgilerimle...

yalnızlar kraliçesi said...

oğluşun foça da mı yoksa?

yalnızlar kraliçesi said...

hasankeyf i hiç bu kadar yakından görmemiştim. ne güzelmiş, tarihi değerleri yok edecekler. vardır bir hesapları.. maden filan varsa oralarda, çünkü maden bulunduğunu açıklamadan önce baraj, gölet her ne ise onu yaparlarmış, sonra da yabancı şirketlere yer altı zenginliklerini satarlar, kendimiz işletemeyecekmişiz gibi..ama biz, bor madenini bile işletemiyoruz, ham olarak gönderiyor, kat kat fazlasına satın alıyoruz işlenmişini.. kazdağlarında da böyle oldu, birkaç yıl önce barajları yaptılar, sonra çaktırmadan yasayı geçirdiler hem de ecevit hükümeti vardı, sonra da kazdağlarının altını üztüne getirme çabaları.. çok kızıyorum çookkk... öyle çok zenginliklerimizi beş paraya heba ediyoruz ki.. dünyada, ülkemizden başka böylesine doğal ve tarihi güzellik ve zenginliklere sahip ülke yok, bunu iddia ediyorum.. sayfanı çok meşgul ettim, kusura bakma, haydi kal sağlıcakla... oğlunla hoşça vakit geçirmeler ve hayırlı teskereler..

Nenoni said...

*Bocuruk sağol.Her zaman buz gibi olan Çandarlı denizi bu sene çok ılıktı bizim şansımıza.
*Yalnızlar Kraliçesi oğlusum Özderede.Ne de olsa askerlik,daha çok özlem.Ne ise az bişi kaldı.
Hasankeyf meselesine gelince.Yahu tabii elektrik lazım.Ben de o sektörde çalıştım yıllardır.Ama birader gidipte tam da en güzel en tarihi değeri olan yerlere mi yapmalı bunu?.