December 11, 2007

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM

Yukardaki sakil resim paintte alel acele yapmış olduğum doğum günü pastasıdır efem.Herhalde bugün görüp göreceğim pasta da bu olacaktır.E naapalım bu yaştan sonra oturup pasta kesecek halimiz yok herhalde.Kaç yaşına mı bastım?AA ne ayıp bayanlara yaş sorulmaz bi kere.
Oturmuş bilgisayarda bu yazıyı yazıyor ve bi yandan da erken tüymenin yollarını arıyorum.Zira Ankaradan kargo ile yaş günü hediyelerim gelmiş.Hediyeleri ben bile görmemişken size ne geldiğini söyleyemem. Resimleri yarın.
Şimdii Sadrazamcım yaş günüm için ne aldı?Yoksa tamamen unuttu mu?Unuttuysa kafasını kırsam mı?
Yoksa arayıp"Canımcım yaşgünüm için Mamuli ve kızkardeşlerim hediye yollamışlar,ne şirin dii mii?" desem kibarcana hatırlamış olur mu?
Posted by Picasa

11 comments:

kuzine said...

İyi ki doğdun Nenoni,İyi ki doğdun Nenoniiii...

Nice nice yıllara Nenoniii...

Asortik Krep said...

Umarım hatırlayan olmuştur..Yok hatırlamadılarsa da biz kutluyoruz onların yerine ..İyi ki doğdun :))

paticanlar said...

dilerim,yeni yaşınızın her günü bambaşka güzellikler getirsin.:)

Bocuruk said...

Yeni yaşın kutlu olsun Nenoni'cim. Nice yaşlara sevdiklerinle, sağlıkla, mutlulukla...

Nenoni said...

*Kuzinecim sağol canım.
*Asortik hatırladı Sadrazamcım Akşam yemeğe çıkıp kutladık.mamuli de Ankaradan kargo ile yeni bir cep telefonu göndermiş hediye.Annesinin canısı unutmaz hiç:))
*Paticikler.Bocuruk sağolun canlarım.

Dikkat! biyo var ! said...

MUTLU KUTLU OLSUN NENONİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

M'ler doğum günü hediyendi.İyi günlerde kullan ehiiiii
Biyo,
Mikrop olan

Aymen said...

slm
paint için cidden iyi bi çalışma:))

Aymen said...

pardon mutlu yıllar dilemeyi unuttum:))

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Nice nice yıllara sağlıkla, mutlulukla inşallah. Yaşını dememişsin ama, sanırım 25 falan. Bildim dimi? E pastadan bi dilim haketmişimdir herhalde.:)

Nenoni said...

Biyo,Aymen,İncegül sağolun varoluun.
İş yerindeki bilgisayarım arızalı idi ve bir de bayramda bir yerlere gitme planımız vardı iptal oldu filan o yüzden cevap gecikti< kusura bakmıyorsunuz değil mi?

CaDı said...

Canııımmm bayram kutlamaya gelmıştım ama doğum gününü kaçırmışım:(( Afedersin valla, çok üzüldüm şimdi!! Canım doğum günün ve bayramın kutlu olsun, bu Cadı komşunu affet bi da olmaz:)