October 22, 2007

geziden resimlere devam


Çandarlıya giderken otobüs gece yarısı Afyon Cumhuriyet sucuklarının yerinde durdu.Yahu gecenin köründe sucuk yenir mi?Yenir valla,off hem de ne yenir.Sucuk döneri alınır, biraz patates ile beraber bi güzel yenir.Sonra sabah Çandarlıdaki kahvaltıda hala daha acıkılmamış olamaya şaşırılır.Tabiki anneye geceyarısı sucuk yediğin söylenmez.


Bu da Çandarlıda sitenin kedisi SABİRE .Mahsus büyük harfle yazdım.Yanlışlık filan yok ismi sabire yav hayvancığın.Bi de güzel bişi cana yakın.
Masa üzeri olabilecek resimlere devam.Ben bilgisayarımın masa üzerinde herzaman değişik resimler olsun isterim.Sevmem öyle masmavi dümdüz masa üzeri.Hele bir de bu resimleri ben çekmişsem görenlere iftiharla BEN ÇEKTİM DE demek yok mu...

Posted by Picasa

10 comments:

Boncukçu said...

Sabire'nin adını annhemler 'bizim Minnoş' olarak değiştirmişler' kediyi de sahiplenmişler. Küçük zilli annemlerin kucağından inmiyormuş. İyi hoş da 'bizim Minnoş sizinkinden güzel, hem çok uysall' demeleri yok mu ? :)))

Nenoni said...

Amaa senin Minnoş Minnoşların asili,Mısır sarayından geldi o.Baksana Firavunun kedisi gibi her hali yahu:))
Anneme de getir desen kediyi kapıp Ankaraya getirecek yani.
ama sitenin kedisi o canıım.

yalnızlar kraliçesi said...

Hoşgeldinnn.. Bu enerji kış boyunca yeter zira güzel bir tatil olmuş.. Ayvalığa kadar gelmişsin, bana mesafen az kalmış, bi dahaya beklerim bak..

Nenoni said...

Yalnızlar kraliçesi hoşbulduk;evet bu sene havada leylek filan görmüş olmalıyım çok gezdim.Leyleği de Ankarada filan görmüşümdür Zonguldakta leylek yok zira:))

{ seRay } said...

merhabalar..mesajnı aldım teşekkür ederim cavpta yazdım..dikkatimi çekmişken söyliyim.şu bir önceki yazında olna ayvalık tostunu dün ilk defa yedim :)güzel birşey ama ona tost denmez herhalde içinde bir ben yokumm :D

Nenoni said...

seraycım evet başlıbaşına bir yemek kendisi:)

{ seRay } said...

KESİNLİKLE KATILIYORUMM :)BU ARADA MİMAR OLMAN ÇOK GZEL.ARDEŞİMDE MİMARR :)

Bocuruk said...

Nenonicim,
Senin Çandarlı fotoğrafların daha güzel:) Çandarlı çok güzel bir yer. Huzur dolu. Ne kadar da uzun bir sahili var değil mi? Birgün yollarımız kesişir belki:)
Sevgilerimle...

Nenoni said...

Bocuruk sağol,senin resimler de çok güzeldi.

kuzine said...

Nenoni'ciğim,
Bize okuduğunuz kitabın 187. sayfasından bir bölüm yazarmısınız?