September 20, 2007

Yapmayı sevdiğim üç şey


Sevgili İncegül beni sobelemiş.Yapmayı sevdiğiniz üç şey.

Eee daha çok şey yazsaak.Olur mu.Olur:

* Aylak aylak gezmek.Hele şöyle limonata gibi tatlı bir yaz sabahıysa.Parkta oturmak, ööyle gelen geçene hatta gökyüzüne bakmak.
Yukarıdakı minik kelebeği nerde buldum bilebilin bakalım?
Aylaklık yazdım google amcaya, grafiklere bastım baktımki minik mavi şey ordaa:))

* Yemek pişirmek ve dahi onları yemek.Abur cubur yemek.İş yerinde akşama kadar çay içmek.

* Parfüm almak.Almasam bile kozmetik mağazalarını gezmek,dükkandaki bütün testerları koklayıp reyondaki görevliyle hangi parfümün içinde ne var muhabbeti yapmak.

* Büyük süpermarketlerden alışveriş yapmak.İki saat gezip azıcık(!) bişey almak.
Mamuli alışveriş yapmayı sevmiyor.Beraber gittiysek biz Sadrazamcımla marketi boşaltırken o bir yanda homur homur edip durur hep:))

* Birisi değişik birşey yapıyorsa(mum üretmek,ebru yapmak,değişik bir yemek...vs.) İyicene merak edip içine düşmek.Bayıltana kadar bisürü soru sormak.
Boncukçu bir aralar mum yapmayı öğreniyordu.Evde mum yaparken ben yanındaydım.Öyle dikkatle izleyip sorular sormuşum ki Kızcağız "abla yarın mum imalinden sınavın varmış gibi izliyorsun" demişti:))

* Kırkından hatta kırkbeşinden sonra bilgisayara merak salmak.Olaya ortasından daldığı için karmaşık programları düşe kalka da olsa kullanıp en basitlerinden hiç haberi olmamak.
Hergün işe geldiği gibi ilk iş olarak bloğu açmak bütün linklere bakmak.


Bu liste böyle uzar gider.

Ben de Boncukçuyu sobeledim.









Posted by Picasa

3 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Efenim, çok güzel bir sobe yazısı olmuş. Teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca da her bi şeyi iyice öğrenme isteğine hayran oldum. Onun için işte böyle beceriklisin.

Nenoni said...

İncegül sağol:)

ANDY said...

bu kadar parfum sevyiyorsan hemen Ataturk havalimanı Dış hatlar terminailinde duty free mağazalarında işe başla :) orada yuzlerce parfum var, bir sure sonra burnun koku alamıyor :)