June 20, 2007

annem ve mamuli ile amasra


Annem burada bir haftadır.Mamuli de geldi ama ateş almaya geldiğinden üç gün sonra hemen arkadaşları ile beraber Antalyaya gitti bir haftalığına.Sonrada yaz okulu başlıyor tatil zamanı yok çocuğun.Seçime gelecek tabii.Neyse bu sene yaz stajını Zonguldakta yapıyor artık birbuçuk ay burada Ağustosta.İşte Mamuli buradayken bir gün beraber Amasraya gittik.Tahtacılar çarşısını kaldırdık,sonrada Canlı balık lokantasına tabii.Sahilde çay keyfi de yapıldı.Döndük geldik.
Bu gün de annemi zonguldak istanbul yolu tarafında Öküşne İnegöl Köftecisine götürdüm.Manzarası da köfteleri kadar güzeldir. Ama fotoğraf makinamı yanıma almamışım.Cep telefonu ile de çekmedim çünkü bluetooth u iş yerinde unutmuşum.E ben annem geliyor diye işimden bir hafta izin almıştım ve iş yerimde evime 15 km uzakta.
Neyse efendim şimdi gidip anneme yardım edeyim.Akşama hamsili kaygana yapıyoruz da.Yani annem yapıyor ben resmini çekeyim.
Posted by Picasa

4 comments:

Anonymous said...

Hamsili kaygana yumurtaya bulanarak kızartılan balık değil mi Nenoniii?
Ya ne çok değişik yemek biliyorsun bide sen.Turşu kavurmasına da bayılırım ,hoş en son 10 yıl önce yemiştim ama hâla bayılıyorum ehehehhee.T.

Nenoni said...

yok t.cim bu sebzeli kaygana tarif birazdan.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Hamsinin girdiği her yemek güzel oluyor ne hikmetse. Baklava hariç.:)) Annenin ellerine sağlık şimdiden.:)) Amasra ne kadar güzel bir yer.:))

Anonymous said...

canlı balığa gitmeyeli,25 yıl oluyor..umarım hala ayni güzelliktedir.çok giderdik..77 yılında küçük kızım 6 aylıkken gittiğimizde o zaman kalın duvarları ve geniş cam içleri vardı.kızımı,cam içine arabasının içi ile koyardık uyurdu.ertesi sene gittiğimizde tabiki yürüyordu ve çok yaramazdı.garsonun'sen ne çabuk büyüdün edemesini hala unutamıyorum,çokk güzel yerlerdi eylül