February 06, 2007

çay


Öğlen yemekten dönülür.Çaycı çayı yetiştirir hemen.Bardak ele alınıp koltuk masadan camın önüne çekilir.Geride deniz manzarası ile beraber güzelcene çay içilir.
Eski bir Ankaralı olarak çalıştığı ortamın keyfine varılır.Sonrada "hadi bu keyfi blog arkadaşları ile de paylaşalım "deyilip bu post yazılır.
not:Önce fotoğraf yüklemede bir sürü olmazlık ile karşılaşılıp bu betayı başımıza dert edip sonra bi güzel beta öldü diye bişiler yazan blogspota bil umum saygılar sunulduktan sonra tabii.

10 comments:

Boncukçu said...

anaaa, keyfe bakk, ne diyeyim şimdi bilem ki :)))

Boncukçu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nasıl geçti habersiz... said...

Çaya düşkün değilim ama manzara keyfine bayılırııım.Sayfanız da okuduklarım hepsi,"Nasreddin nineniz" filan heeepsi çok tatlıydı ama; en çok ne hoşuma gitti biliyormusunuz?
Benim gibi tombiiik
(bende bu kelimeyi kullanırım)
olup bunu kafaya takmamanız.:))

Allah'ma şükür ya, herkes -üstelik 40 bedenden 38 yada 36 olmak için uğraşıyorlar- rejim derdinde iken,çok şükür kendim gibisini buldum.:)))
Burayı gülücük doldurabilirim.
:)) :)) :)) :))

Nenoni said...

Ay sende mi tombiksin Yağmur damlası:))Ben de önceleri blog aleminde bi ben tombikim sanıyordum:))

CeRkeS KıZı said...

tombiklere kötü bir haber..cok fena eli sopalı rejim hocasıyımdır ona göre :P her yediğinize laf atarım şimdiden söylemedi demeyin..

hoşbulduk efendim..acayip keyifli böyle ablalarımı okumak..kusura bakmayın abla diye daldım hemen ama..henüz bütün yazdıklarınızı okuyamadım ama zamanım olunca okuyacagım inşallah..
birde neresi burası..memur falan lazımmı sizin oraya :P

Nenoni said...

meraba çerkes kızı hoşgeldin burası zonguldak yakınlarında bir yer

yalnızlar kraliçesi said...

Afiyet olsun, iyi keyifler nenociğim..

yalnızlar kraliçesi said...

diğer yazılarını da okuyunca, yine yazmam gerekti, annen için çok sevindim, geçmiş olsun, bir daha hastalıklarla uğraşmayın..

Nenoni said...

sağol yalnızlar kraliçesi annem şimdi daha iyi.

CaDı said...

Canım önce evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, geç de kalmış olsam;) Ama biliyorsun yoğunluğumu.. Bakarsın ilerde beraber çay içmekte nasip olur komşum;) Çayları alıp, o manzaraya bakarak hiiç konuşmadan dalıp gitmek isterim, yanımda en sevdiklerimin verdiği huzurla, özledim bende be Nenoni..