November 06, 2006

ANKARADA KAR

Cumartesi sabahı Ankaralılar güne karla merhaba dediler.Bütün olumsuz yönlerine ve trafikte yarattığı bütün kargaşaya karşın ilk kar Ankarada hep heyecanla karşılanmıştır.Kar yağdı haberini kızkardeşlerimMailci ve Boncukçu telefonla arayarak bana ulaştırdılar.Artık Ankaradan uzak yaşamama rağmen eski bir Ankaralı olarak beni bu heyecana dahil ettiler.Fotoğrafı Boncukçu çekmiş bana bu sabah ulaştırdı maille.Kar o kadar ani gelmiş ki dalındaki gül solmadan üzerine kar yağmış.
Bir de bu sabah Türk siyasetinin dürüst ve temiz yüzü,son nazik siyasetçi diye anabileceğimiz Sayın Bülent Ecevit'in ölüm haberini tv lerden öğrendim.Hepimizin başı sağolsun. Posted by Picasa

7 comments:

renkler said...

Süper bir resim. Kartpostal olabilecek kadar güzel ve anlamlı:-)

CaDı said...

Nenoni inanmıyorum sana!!Dün Ankara'ya kar yağdı ya bizimkileri bi arayayım dedim. Annem "biliyorumusun güller kar altında kaldı, içimden cadı burada olsa hemen fotoğrafını çekerdim dedim, sen aradın" dedi. Ve dünden beri çekemediğim o fotoğrafın hayali gözümün önünde dolaşıyordum, bunu görünce ağladım:)

Anonymous said...

Bloğu baştan sona okudum Ankara'dan dün ayrılmış gibi yazıyorsun yirmi küsür yıl olmuş ayrılalı alışamadın mı yaşadığın yere klavyende bozuk galiba bazı harfleri üstüste basmışsın.Bırakta karı Ankara'dakiler anlatsın.

gazel vakti said...

Nenoni bende bu sene niyeyse küresel ısınmayla beraber mevsimler arasındaki geçiş surelerinin kısalığına taktım. Çok güzel bi resim ama vakitsiz bi kar olduğundan endişeleniyorum. Dünyanın sonumu geliyo diye. Tamda yaşamayı çok sevmeye başlamışken.

Anonymous said...

anonymous,
senin klavyen de bozuk sanırım, de ler bitişik olmuş :)) Ya da yazım kuralları kitabı edin bi tane, ne dersin...
Sevgili Cadı, senin nickine ortak mı olsam ne :)))

CaDı said...

Boncukçu, klavyeler bozuk olsun önemli değil, kafamızı bozmasınlar:))) Kime neyse Ankara'yı yazıp yazmamanın derdi!! Bu resmi izninizle masa üstüm yapıcam o kadar hoşuma gitti ki bilemezsiniz..

yalnızlar kraliçesi said...

HAYRET YAA, BAZI İNSANLAR NE KADAR NEGATİF.. ANKARA YI SEVMEK, ANLATMAK.. NEYİ KÖTÜ BUNUN..