July 25, 2006

aman da aman kirpiklerine kurban!

Efendiim,merhabalaar.Nasılsınız efem,bu sefer bendeniz nenoni.
Resimdeki kokoş benim değil.Olmasını isterdim aslında.Ekteki fotoğrafı dün Boncukçu msn den yolladı.Epeyde muhabbetini yaptık kokoşçağızın.Ama yav şunun kirpiklerinede bakınız,bide başında fiyonklu tokası olsaymıış...Ama illede rengi pembe üzeri iri iri beyazz puanlı olsuun...
Boncukçu ile Mamulinin (hala bilmeyen varsa kendileri benim üniversitede okuyan oğlum)Ankarada bıraktığı arabasına gizlice bu kirpikleri takmak gibi haince planlar kurduk,hatta bide tepeye fiyonkk!
Kendileri epeyce ağır abidir,herhalde o dakka komaya girmişti ötesi yok.Hatta ben daha ileri gidip Sadrazam beyin(buda eşimdir)arabasına aynı hainliği yapayım dedim ama can güvenliğimden endişe edip vazgeçtim.Çünkü Sadrazamcım yatak baza fırfırına bile karşı "etek giymiş gibi, sök onu "diyor.Düşünün onun arabasında kirrpikk!
Ama genede hakkını yemiyeyim yeni evlendiğimizde yatak odasını zamanın modası olan pembe fırfırlı organze tülden perdeler ve yatak örtüleri ile döşemiştim ,keza mutfakta ööyle incikli fırfırlı idi vee adamcağızın epey zaman gıkı bile çıkmamıştı!Ne zaman kendi evimiz oldu ve tekrar döşemeye başladık o zaman isyan etti adam.Aman zaten o zamana kadar o fırfırların modası geçmişti çoktaan..
Ama şu kirpiklerden bi bulsam biryerde hani bi deniyeyim diyorum:)) Posted by Picasa

5 comments:

kuzine said...

:))) etek giymiş yatakta uyumam!!!!
diyen Sadrazamın arabasında kirpikleri gördüğünü düşünüyorum da sadece senin can güvenliğin tehlikeye girmezdi gibi geldi bana :)))

Yazsana şu sadrazamdan biraz daha:))

ece said...

:)) çok kokoş harbiden de yaaaa :))
aklıma Teoman abi geldi hah haaaa...
unlu mamullerde iken Teoman abinin AY plakalı mercedesine birisi siyah elektrik bantları var ya I yapmış...plaka olmuşmu AYI :))
yazık adamcağız tüm gün o arabayla dolaşmıştı :)) ne çok gülmüştük :))
bunu görünce o geldi aklıma

Nenoni said...

sağol smyrna,hoşgeldin...

hayal said...

E peki arabanin cinsiyetini nerden ogrenecegiz

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. culinary school in vermont tempur pedic mattress topper program muscle body building men body building bitches ebay golf cart Lipitor and muscle weakness pain Bextra england Pre owned rolex watch Kanu reeves gay Flanagan heating and air bethesda Yellow nissan 350z Israeli porn movies 2002 cadillac conversion kits Body building products Ginsberg.ru glucosamine lipitor diabetes Chrysler voyager workshop manual