October 08, 2008

bayram bayram ve mamuli amerikada

Bayramlar yaza denk geldi gene.Biz de fırsat bu fırsat tatil bu tatil deyip yallah gezmeye.Ama keşke Mamulinin Amerikaya dil okuluna gidişi bayram tatilinden sonraya denk gelseydi de o da bizimle olabilseydi.

Mamuli bayramdan hemen önce gitti.Yukarıdaki resmi uçaktan çekmiş giderken.Görünen beyazlıklarda buzullarmış.Onu havaalanına bırakıp bütün gün gece yarılarına kadar gittimi sağ salim diye telefon yanımda bekledikten sonra İstanbulda iki gün kalıp tatilimize gittik.

Size birşey söyliyeyim mi İstanbulun trafiğini gördükten sonra Ankara nın ve hatta Zonguldağın gözünü seveyim yani.O ne yahu Fatihten bir akraba ziyaretinden dönerken Dördüncü Levente ikibuçuk saatte mi varılır?Yav ben Zonguldaktan evden arabamla ikibuçuk saat gitsem Ankaraya annemlere az bişi yolum kalır.
İşte İstanbuldan böyle yağmurlu bir hava ve şööyle bir köprü trafiği ile çıktıktan sonraa...
.
İşte Antalya ve sımsıcak hava havuuzz deniizz.Arkadaşlarla güzel bir yaz sonu tatili.
Ama bu arada Mamuliyi merak edip ikidebir arayıp iki saat konuşup sonrada gelecek olan telefon parasını merak etmeler....

Otelde masasını kurup boncuklarını sergilerken bir yandan da boncuk imal eden bu usta Server Demiriz.Harika boncuklar yapan,asıl mesleği Mimarlık olan Server bey cam boncukta altın kullanmayı başarmış.Eserlerinin tamamını burada görebilirsiniz.Tatlı dilli bir insan usta.Kendisi ile hem hediye boncuklar seçtik hemde cam işleme sanatı üzerine sohbet ettik.

Şimdilik bu kadar yeni resim ve yazılarla görüşmek üzere hoşçakalın.

Posted by Picasa

3 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Fırsat bu fırsat... Nenoni Hanımcığım, gezmek için hiçbir fırsat kaçırılmıyor bakıyorum.:) Şimdi ustanın eserlerine bakacağım. Bir incik-boncuk hastası olarak, görmem lazım.:)

yalnızlar kraliçesi said...

Allah kavuştursun oğluna nenoniciğim..

Nenoni said...

*İncegülcüm bu sene havada uçan leylek gördümmü hatırlamıyorum ama çok gezdim doğru:))
*sağol kraliçe.