February 12, 2008

Mamuli ve Dubai


Geçen hafta Mamuli bir arkadaşı ile Dubai ye geziye gittiler.Yukarıda görmüş olduğunuz yakışıklı arap oğlum Mamulidir.Oğluşumun yüzünü daha şık biçimde kutucuklarla felan flu yapmak istedim ama nerde ben de o beceri.Ancak paintte bu kadar yapabildim.
Gezmiş eğlenmişler.Dünyanın en pahalı benzinini kullanan bir ülkede yaşayan biri olarak Dubai de benzinin resmen sudan ucuz olduğunu söyledi Mamuli.
Su çok pahalı tabii ama benzin de Türkiyedekinin 1/9 u imiş ancak.
Sokaklarda 5000-6000 motor araçlar dolaşıyormuş.Hintli bir şöförün kullandığı bindikleri taksi bile 2500 motormuş.Benzin sudan ucuz gazlayın gitsin anacıım:))

Bu da Dubaiden bir hediye.Çook şirin bişi olan minik deve tarafımdan hemen sevdiğim bibloların arasında yerini aldı.Çöl havası versin diye de oturma odamdaki bej kanepe de resmi çekildi.
Posted by Picasa

3 comments:

Anonymous said...

deve çok şekermiş gerçekten sevimli şeyyy

Oya Kayacan said...

Ben ne güzel gidip gelip ebrulara bakıyordum. Nereden çıktı şimdi yalelli havaları 8~} Neyse Nenoni'ciğim, sen kendine başını sokacağın bir ebruluk yap mutlaka. Yok mu şöyle bir tavanarası bodrum filan? Bazı yitip giden sanatların ardından bakakalıyoruz ya, devaaaaam.

Nenoni said...

Oyacım oğluşum Dubaiye gidip geldi ya orada çektirmiş bu resmi.Biraz da esmer kendisi,arap sanmışlar:)
Vallahi ebru filan gibi uğraşlara bi köşe ayırmak lazım.Hem resim çalışmalarına da tekrar başlıyabilirim belki böylece.