September 03, 2007

uçak muçak


Airport dergisinden bir haber.Ülkemizde değil onu belirteyim önce ,resimde o habere ait değil. Ankara-İzmir seferi yapan bizim havayollarından birinde tarafımdan bizzat çekilmiştir.Yolculuktan çok memnun kaldığımı da belirteyim antiparantez.(E peki bu resmi ne diye koydun hadee sadede gel hanıım diyenlere not:bir-elimde başka resim yok konuyla ilgili naapim,iki-patlamayınız efendim yazı geliyor ,iki satır olmasın da uzasın diye yapıyoruz herhalde)
Efendim yukardaki linki tıkladığınız da yazının tamamını okursunuz ama ben kısaca geçeyim.Geçenlerde Lagos-Johannesburg seferi yapan bir uçaktaki hostes aniden sinirlenerek yolculardan birine bağırmaya başlıyor.Yolcuda karşılık verince olay kızışıyor ve hostes yolcunun boğazına sarılıyor .Adamı elinden zorla alıp uçak yere inince çıldıran hostesi yetkililere teslim ediyorlar.
Aklıma bir film geliyor havaalanımıydı uçakmıydı komedi filmi.Hostes bayılan yolcuyu tokatlamaya başlar ve hızını alamıyarak iyicene pata-küte girişir...Bu da şaka gibi yani.Bizim havayollarını bir daha eleştirmiyeceğim valla.Tabii ömrümde sadece iki defa uçağa bindim o da bizim yerli havayollarından birine ama.Baksana neler oluyor yahu...
Posted by Picasa

6 comments:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

:)))) Yahu insan daha beter korkuyor bunları duyunca. Hani uçak korkusunu koy bi tarafa, bir de hostesten dayak yemek var işin ucunda...

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Nenoni said...

İncegülgüm;uçak korkumu var?
Azimli hoşgeldin;Bizim havayollarındaki hizmet ve ikramlar dünyada bir çok hava yollarından daha kaliteli imiş diye duymuştum.Ben uçağa çok binmedim ama uzun yıllar hava alanı merkez de çalışan bir yakınımın anlattıklarından havacılık sektöründe çalışanların çok yoğun olduklarını biliyorum.Selamlar.

Nenoni said...
This comment has been removed by the author.
ANDY said...

O hostesin ne hissettiğini anlaman için ya hostes olman ya da havalimaında çalışman lazım. Zor değil aslında birgunun ayırıp istanbul ataturk havalimanında danısmada tum gun kalsan ne demek istediğimi anlarsın ;)

Ben bir ara bizlere sorulan abuk sabuk soruları yazayım bari :)

Nenoni said...

Merhaba Andy;tatil bitti galiba.Çok yakın bir akrabam uzun yıllar havaalanında çalışmıştı.Aslında bu haberi de komiklik olsun diye havacılıkla ilgili bir siteden o almış,bana gönderdi.