July 09, 2007

diyet


Merak etmeyin bu yazıda diyet listesi filan yok.Zira zayıfların ihtiyacı yoktur şişmanlarda da bir milyon diyet listesi olup hatta istenirse kitabını bile kendimiz yazarız ,o kadar yani!Hatta ben gibi defalarca onlarca kilo verip geri alanların sayısı bloggerler arasında çok zannediyorum.
Uzatmıyayım diyeceğim ama...Uzatayım canım basılınca bi damlacık iki satır oluyor.Ama şu yukardaki karikatüre bakınız!Epey zaman önce komikazede rastlayıp bayılmıştım.Hemen kopyalayıp bi yanlarda saklıyordum.Bugündenberi de ne yazsam, zavallı Barışın resmi yapışıp kaldı sayfada,insanlar yeteri kadar hüzünlendi artık bişiler yazayım diyordumkii bu karikatürü gördüm.Hemde diyet yapıp geri bozup tekrar devam ettiğim bu günlerde iyi oldu yani.
Diyette 2 kilocuk verdim,olsun ne yapayım.Üff yesek yesek te kilo almasak!
Posted by Picasa

4 comments:

Bocuruk said...

Nenonicim,
Ahh bu kilolar. Karnım tokken ne kararlar alıyorum bir bilsen. Ama açken hepsini bile bile gözardı etmek var ya...sinir oluyorum kendime:( Karikatür çok hoş gerçekten:))
Sevgilerimle...

pınar said...

herkesin derdi ayrı galiba nenoni:) ben de bir kaç kilo almak için uğraşıyorum. bi alabilsem gidip hemen üzerimde ağlamayacak bir elbise almak istiyorum.

Nenoni said...

sana da sevgiler bocuruk.ama bi yandan diyet bi yandan enfes mirik köfteleri:))
pınarcım hoşgeldin ,ne diyeyim su içse yarayan biri olarak kilo almanın nasıl zor olabileceğini düşünemiyorum.

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

:))))) Çok komikmiş gerçekten. Diyet konusu beni aşar. Ben de tatlı yemeden yaşayamıyorum. Sabah kalkar kalkmaz tatlı birşey yemem lazım.