June 04, 2007

Zonguldakta deniz mevsimi

Ankaradan gelen misafirler gelmişken ayaklarını denize sokmak istediler.Ben de hazır kimse yokken sahilde otururuz biraz da kumsalda yürürüz diyerek onları kapuz plajına getirdim.Hava mevsime göre bayağı sıcak olunca işte kapuz plajı resimdeki gibiydi.Ben gene inat" aman su soğuktur canım" desemde arkadaşlar paçaları sıvayıp suya ayaklarını soktular ve "yoo su gayet ılık" dediler.İşte aşağıdaki resim 2 Haziran günü ayağın denize sokulduğunun kanıtıdır:))
Ben ayağıma spor ayakkabı giymiştim ve pantolon paçalarımın ıslanmasını ve dahi dengemi kaybetip suya cumburlop düşmeyi göze alamadığımdan resimdeki ayaklar ankaradan gelen misafirlerden birine ait.
Posted by Picasa

5 comments:

Boncukçu said...

Fotoğraf makinamın ara kablosu yanımda yok dua edin : )))
Yoksam konyaaltı plajının masmavi görüntüsüne benim pancar rengine dönmüş ayaklarım eşlik edecekti. Antalyanın en güzel zamanları şimdi

Nenoni said...

Öff Boncukçu adam çatlatma şimdii

ece said...

Nenonicim,
burası kapuz plajımı ? oraya benzettim ama uzun zamandır gitmediğim için bilemiyorum başka bir yerde olabilir mi acaba ?

ece said...

Yuh bana vallaaaa :(((
çok özür dilerim hem resmi inceledim hem de yazıyı okumama rağmen yerle ilgili birşey yazmamış neneoni dedim ve üstteki commenti yazdım...sonra tekrar döndüm yazıyı okudum aaaa kapuz plajı yazıyor burda ama ben az evvel göremedim o kelimeleri :(((
ay yok valla ben bakar kör olmuşum haberim yok :((
çok pardon nenonicim...

Nenoni said...

mrhaba ece ben de yukardaki yazıda yorumunu okuyunca o resmi soruyorsun diye cevap verdim.evet burası kapuz plajı ,arkadaki soyunma kabinleri yüzyıldır orada ececim onlardandamı tanımadın:))