June 27, 2007

Yurdum insanı sıcaklarla aran nasıl?


Efendim bugün en sıcak günmüş.Vallahi Zonguldak bile sabah 8 de 30 dereceydi.Yurdum insanı da sıcaklarda kafayı yememek için yeni yöntemler icat ediyormuş.bir fırıncı ilginç bir yöntem bulmuş.koymuş fırına bir buzdolabı.Sıcaktan yakınan fırıncı ustaları girip dolaba serinliyorlarmış.Çanakkalede biri de yola fıskıye gibi birşey kurmuş gelen geçeni ıslatıp serinletiyormuş.Artık şemsiyeli şapkalar mı istersiniz , turistleri gezdirdikleri botların altına buz kırıkları serenler mi?Bense çaycıdan istediğim soğuk suyu içsemmii yoksa kafamdan aşağı döksem acaip kaçar mı diye düşünüyorum:))
Şimdi bu yazı burda bitti sandınız değil mi?Bitmedi.Geçen gün bloğuma kim girdi nasıl girdi bakarken bir de ne göreyim?Vatandaşın biri google a sıvı yağ içmek kabızlığı geçirir mi yazmış birde oradan beni bulmuş.İyi mi?iyi gelir ama sen sızma iç hemşerim o daha iyi geliyor diyecektim ama boşver yahu şimdi bu sıcakta motoru bozup su kaybından gitmenin de bir luzumu yok ,değil mi?
Google çok kullandığımız bir arama motoru ama bazen ilginç şeylere yol açabiliyor.Bir yazımın içinde midye tava kelimesi geçiyor diye midye tavanın nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen vatandaşı da nenoniye yönlendirmiş:))
Hadi bu sıcakta bu kadar yazı yeter,hoşçakalın gölgelik serin yerlerde kalın...

9 comments:

Boncukçu said...

:) Antalya Alanya yolunda bir benzincide araba duşu vardı hatırlar mısın :) Şööle kaldırım kenarelarına koysalar :)

Nenoni said...

evet içinden yürüyüp geçsek di mi?

gezicini said...

merhaba
sitenize geldim, pek hoş buldum. anne tarafından hemşeri olduğumuza pek sevindim. size de uyarsa, linklerime ekledim, teşekkür ederim :-)
sevgiler
gorki

Ocean said...

Bu sıcaklar insanın aklını başından alıyor. küçükken çok sıcak diye oturur ağlardım:)) şimdi büyüdüm sinirlenip bağırıyorum :))

yalnızlar kraliçesi said...

Çok sıcak çookkk. Kapı dışarı çıkmak istemiyor canım.

Nenoni said...

*gezicini hoşgeldin,sağol tabiki bana uyar:)
*Ocean neyse burası bugün azıcık serinledi gibi
*yalnızlar kraliçesi ben de evde oturmak istiyorum ama hem evim çok güneş alıyor hem de çalışıyorum ve işe gelmem gerek.

renkler said...

Benim bloğu da şunu yazarak bulmuşlar: "şişko patates yarım kilot domates" Yanlış okumadın kilo değil, kilot!

Nenoni said...

Renklercim google dan aranan kelimelerle ulaşılan yerler çok komik olabiliyor:D
Biri Antalyada çin lokantası yazıp beni bulmuş.İşin komik yanı ben çin yemeği sevmem, iyimi?

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Pratik Türk zekaası...:))