June 14, 2007

Sınav mınav bitti hepsi



Aman neyse sınavdı seminerdi bitti hepsi nihayet.Herşey zamanında yapılmalı.Bir yaştan sonra zor.Laf aramızda öğrencilik günlerim aklıma gelmedi değil zaman zaman.Hele sınav salonunda çoğunu seminerde tanıdığım insanlarla kırk yıllık ahpap gibi konuşmamız çok hoştu:)Neyse bitti gitti ,döndüm geldim.Gelirken Annemi de getirdim.Biraz izin de aldım.Anacımla ve oğlumla beraber vakit geçiririz diye.
Dönünce birde ne göreyim!Balkoncuktaki kaktüsüm açmış.Beni beklemiş açmak için güselim beniim.

Ankaraya gittiğimin ertesi günü kızkardeşlerim ve bir arkadaş ile beraber Ferhat Göçer in konserine gittik.Neredeyse yüzyıldır konsere monsere gitmiyordum.Ama konser şahaneydi.Ferhat Göçer de öyle.Ne kadar güzel bir sesi var ve ne kadar esprili bir adam.Kendisinin bir operatör dr olduğunu biliyorsunuz sanırım.Hastaneden bir iki anısını anlattı.Dediğine göre orada yorgunluktan çok asık yüzlü oluyormuş.
Hadi şimdi şu bilgisayarın başından kalkayım cici ev hanımları gibi ev halkına güsel yemekler yapayım.Gerçi Anacım yaptı bişiler de ilave yapiim işte.
Hadi hoşçakalın ,görüşmek üzere.

7 comments:

CaDı said...

Canım geçmiş olsun sınavın;) Bende bırak sınavı ders kitabı bile görmek istemiyorum hala daha:)) Ferhat Göçer'in sadece bir şarkısını biliyorum, o da gerçekten güzel. Annene kavuşmana da ayrıcana sevindim, darısı başıma inş:)) Bu arada gezi fotoğraflarını ekledim, Andy'ye eklememiş yazmışsın ya senin için hemen ekledim:)) Öpücükler sana, anneninde ellerinden öperim..

Asortik Krep said...

Annenle benim için de karşılıklı bir kahve içersin artık..İnternettekiler istedi dersin :))
Ellerinden öperim Anneciğinin..Ben de Burcu ve Annemle beraber kahve içmeye hazırlanıyorum :))

Nenoni said...

Cadı,Asortik krep sağolun.bugün Annem ve Mamuli ile beraber Amasraya gittik ,yazı ve resimler en kısa zamanda burada.

Boncukçu said...

Kaktüsün ne güsel açmışşş.
Heh he ama benim şeri domateslerim de açtı naaberr, yedik bile:)
Sevgiler

Bocuruk said...

Kaktüs çok güzel,ben de Sevgili Berceste nin tavsiyesi ile minik saksılarıma kaktüs yapıp camın önüne koyacağım. Bu arada gözünaydın, anneciğinle de mutlu mutlu zaman geçir inşallah:)

efsane said...

Hoşgeldin canım zaten iyi bir tatili hakettin seminerler sınavlar derken gönlünce gez eğlen annene selamlarımızı ilet..

Nenoni said...

Boncukçu afiyet olsun.
Bocuruk efsane çok sağolun.