May 30, 2007

Fimooo

Ne şiriin.Şunu yapabilsem ne güzel olurdu değil mi?
Efendim fimo ya merak saldım da.Ama Boncukçunun alıp yolladığı fimo hamurlarından daha hiç birini vakit bulup yapamadım.Deneyeceğim inşallah.Bu arada internette bir sürü site buldum fimo ile ilgili ,birini de Boncukçu bulmuş hem fimo hem az aşağıda bir sürü pisi var.Bendeniz ise ancak 12 Hazirandaki sınavdan sonra fimo ile ilgilenebileceğim ancak.Ama Boncukçu başımın eti yiyor yaap diye.Vallahi yapıcam billahi yapıcam,hem ben severim öyle oyun hamuru gibi şeylerle mıncık mıncık oynamayı.Bir site de burada fimo yapımı ile ilgili.Tabii bir de burası vaar.Şimdilik dikkatle siteleri gezip nasıl yapılır bilgi topluyorum efendim.Yakında büttün eserlerimle buradayıım.AZZ SONRAA...Bekleyiniz anacıım...

Burada da Boncukçu bu mor kediyi bulmuş.Yani uğraşsam aynısını yaparım değil mi?Çok güzel ama yaa..

8 comments:

Boncukçu said...

Bir site daha var, hem bu kedi figürlerini gördüğüm iyi oldu, bissürü Minnoş istiyorummm, renk renk :) Yassıları kolye olucak. Hem bak anlaşalım bunlar sana ebru kaplı ajabda, belkim kolye olarak dönebilir :)))
http://www.oolong.co.uk/colmod.html

Boncukçu said...

http://www.oolong.co.uk/colmod.htm
OLACAK ADRES :))
HEM BU KEDİDEN İSTİYORUM ÖZELLİKLE :)
http://www.flickr.com/photos/0olong/43599590/

Nenoni said...

Yapıcam valla ne güzel figürler var.

Nenoni said...
This comment has been removed by the author.
CaDı said...

Yaa süpper, bence tam sana göre nenoni, hatta kuzine'de yapabilir. Pasta hamuru gibi:)) Bende çok beğenmiştim crebro nun sayfasında ilk gördüğümde. Hatta yeğenime hazır takı setlerinden yollamıştım o bile yapmıştı, annesinin yardımıyla tabii. Ama Türkiye de biraz pahalıydı :) sanırım, siz nerden alıyorsunuz hamurları merak ettim?

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] said...

Bence daha güzellerini de yaparsın. Eserlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Bir de bundan boncuk yapıyorlar ya. O da çok güzel oluyor.:)

Nenoni said...

cadıcım incegül sağolun.ben fimo hmurlarını ankarada ofice 1 mağazası var ordan aldım.

Anonymous said...

Aa ben de yapıyorum fimo :P
Sirkelik bile giydirdim :) Kolay gelsin Nenoni'ciğim, yap ve yayınla; görelim biz de yapalım.. Mor kediyi yapmak için uğraşmana hiç gerek yok, sen daha bile güzellerini yaparsın!!
Kolay gelsin, kocaman sevgiler..