May 16, 2007

Ankarada seminer

Geçen hafta bir seminer için Ankarada idik.Yukarıdaki fotoda Kuzine Nenoni ve Boncukçu yu görüyorsunuz.Kuzine ile kızkardeşim Boncukçu epey zamandır blog aleminden tanıştıkları halde bir türlü karşılaşmaları mümkün olmamıştı.Bir gün seminer çıkışı Armada iş merkezinde buluştuk ve "AA "dedik "bir nevi blog kızları toplantısı gibi oldu"

Anneler gününde Ankaradaydım.Sevgili oğlusum Mamuli anneannesi ile bana birer buket çiçek getirdi.Oy canım benim unutmaz hiiçç.


Öğlen tatillerinde bütün işimiz nerde ne yesek oldu:))Bir yemek dönüşü Bahçelievlere gidince Mado da dondurmalı baklava yememek olmazdı tabii.Faturayı da habire bana "zayıfla" diyen sadrazamcımın verdiği ek kart ile ödemek te bayağı eğlenceli oldu doğrusu.


Annemin minik balkonundaki çiçekler.
Efendim daha havadis ve resim çokk.gerisi daha sonra.
Posted by Picasa

4 comments:

Boncukçu said...

bi dahaki gelişine kadar biraz kilo berip yeni tatlılara yer açayım bari :)

Bocuruk said...

Nenonicim,
Ohhh afiyet olsun. Yenmez mi o dondurmalı baklava. Afiyet olsun. İzmir'e seminere falan gelirseniz tanışmak isterim. Burda da bir blog kızları toplantısı yaparız ne güzel:)
Sevgilerimle...

Anonymous said...

Soldaki boncukçu,ortadaki sen,sağdaki Kuzine.Bildim mi?Birde amma bulandırmışsın yahu,biraz ipucu bile alamadık suretlerinizden:)
-Ankara sıcak mıydı?
-Sadrazam kızdı mı?
-Diyete başladın mı?
-Hoşgeldin bu arada yahu:)
T.

Nenoni said...

Hoşbulduk T. Ankara yaz gibiydi.Diyete başlıyacağım inşl.Bu arada beni doğru bilmişsin de resimde soldaki kuzine sağdaki boncukçu idi.