January 19, 2007

Gene Ankara...

Başlıktan da anlaşılacağı gibi gene Ankaraya gidiyorum.Geçen sefer"bir daha ankaraya gezmeye geleceğim"demiştim ama büyük konuşmuşum.Annem tekrar bir operasyon geçirecek.Kadıncağızın sinirleri de artık bu ard arda gelen hastalık ve ameliyatlardan iyice bozulmuş durumda.
Mamulinin sınavları hafta sonu bitiyor ama Uludağda üniversite Kış Festivali varmış oraya gidecek bir hafta.Denk gelirse ve inşallah daha kötü birşey olup kalışım uzamazsa beraber döneriz artık.
2006 yı hiç sevmedim diyordum.Hep hastalık ve kötü haberlerle dolu geçti.Noolur yeni yıl eskiyi aratmasın.Amin...

11 comments:

Bocuruk said...

Aminnn... Anneciğine çok geçmiş olsun. Allah acil şifasını versin. 2006 benim için de kötü bir yıldı özellikle de ikinci yarısı. Ben de annemin sağlığı konusunda endişeliyim. Allah korktuğumuza uğratmasın. Sana iyi yolculuklar. Umarım herşey iyi gider.

Nenoni said...

sağol bocuruk.inşallah bu yılın bundan sonrası iyi geçer..

yalnızlar kraliçesi said...

Geçmiş olsun nenoni yaa. Annene acil şifalar diliyorum.

Nenoni said...

sağol yalnızlar kraliçesi..

Asortik Krep said...

Geçmiş olsun..Tez zamanda iyileşir umarım.

Nenoni said...

sağol asortik birazdan ankaraya hareket edeceğim.dün annem bir operasyon geçirdi.sabah haber aldım durumu iyiymiş.moralim epeyce düzeldi

ece said...

Anneciğine geçmişler olsun Nenoniciğim,
Umarım en kısa zamanda güzel haberlerle karşımızda olursun...
sevgiler

CaDı said...

Nenoni, son yorumunu okudum ve iyi olmasına çok sevindim. İnşallah bu son olur ve herşey yoluna girer canım. Çook öpüyorum seni, aslında seni sobelediğimi söylemeye gelmiştim ama sırası değil pek. Herşey yoluna girince katılırsın oyunumuza. Canım yeni ve güzel haberlerini bekliyoruz, inşallah. Sevgileer..

Koyubeyaz said...

Geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum...

Nenoni said...

ece,cadı,koyubeyaz iyi dilekleriniz için sağolun.annem şu anda iyi, çarşamba günü dr. u ile tekrar görüşecek,inşallah iyi haber alacağız.ben iznim bittiği için döndüm.cadıcım sobene en kısa zamanda cevap yazacağım sevgiler...

Anonymous said...

People should read this.