August 04, 2006

......

Başlığa ne koyacağıma bi türlü karar veremedim abuk bişey koyduysam kusura bakmayın artık.Sıcaak efendim beynim sulandı valla.Şimdi demeyinki canım sen Anadolunun kuzey bölgesindesin güneydekiler naapsın,Bilmem valla burdada bir nem sormayın.Geçen gün bi arkadaş unutkanlıktan filan bahsediyordu sıcaktandır,ben spor çantamı aerobik merkezinde unutmuşum,nedeen sonra aklıma geldide ertesi günü leş gibi ter kokmuş vaziyette gidip aldım anca:)Bide kırdığım döktüğüm yenisini aldığım alet ve eşyalardan bahsetmiştim ama hepsinin nedeni ben diilim bi kısmı Mamulinin motor gürültüsü korkusunu yenmek için kullanmasına ve oyun aracı haline getirmesine izin verdiğimiz için oldu.Örneğin elektrik süpürgesinin sesinden korkan çocuğunuzu süpürgeyi araba gibi kullanmasına izin vererek korkusunu yenmesini sağlayabiliyorsunuz.Sonra mamuli korkularını ve elektrikli aletleri yendi yenilerini aldık:))Hadi hakkını yemiym çocuğun canım bazılarıda benim kullanma özrümden,bazılarıda eskidi işte ne biliim yaa 25 senee...Şimdi toplu iğne gibi yeni evliler paniğe kapılacaklar.Yaa ne sandınızdı yeni evli hanımlar eşyalar eskiyoor aldık bitti sanmayıın.
Konuyu değiştireyim,yoksa herkes beni sakar sanıcak.Eskilerden açtık madem: Mamuli oldukça ufaktı 4 yaşında filan,şimşek gökgürültüsü feleket bir hava ben mutfakta yemek hazırlıyorum Mamulide ayağıma dolanıyor.Birdenbire öyle bir şimşek çaktıki Mamuli cama koştu bende peşinden(çocuk korkucak ya hani herşeyden korkuyo ya).Camdan dikkatlice dışarı bakan oğlumda en ufacık bir korku belirtisi yoktu ama yüzünde heyecanlı bir ifade ile ne dese beğenirsiniz"Annee,kooş geel gökte kaynak yapıyolaar".Biz ufakken gök gürleyince "Allah baba taş yuvarlıyo"filan derdik,teknoloji çocukları noolucak.

4 comments:

CaDı said...

Hahaha:)) Gokte kaynak yapıyorlar demek! Benım esyalarım hıc eskımeden modaları gececek ama, ustlerını kapadım bu gavur memleketıne geldım:(

ece said...

kaynak mı yapıyorlarmış :))
valla ağzım açık kaldı ne diyeyim.Yahu dört yaşındaki mamuli ne anlar bundan demiycekmişiz demekki.Maşallah maşallah maşallahhhhhhh...

Nenoni said...

mamuli kaynağı nerden biliyor derseniz yakınlarda büyük bir sanayi tesisi inşaatı vardı gecede çalışıyorlardı sürekli kaynak yapılıyordu ordan biliyor.şimşeğide otomatikman kaynak diye algılamış olmalı çocuk!

Toplu İğne said...

nenonicim, ayıp ama kız niye korkutuyosun beni? zaten pek bişeyden anlamıyorum ve korkunç safhada sakarım; ama seninki gibi bir akıllı bıdığım olsun isterim bak :)