June 29, 2006

gazetelerden...

Uzun süredir gazetelerden bişiler yazmadım.Eski bloğum blogçu nenonide böyle bir iki yazı vardı.(ya ben post demeye alışamadım yazı desem olmuyormu?)
*Eşme'de 350 kişi içme suyundan zehirlenmiş.İşin garip olan yanı bu ilçede 72 yıldır içme suyu yokmuş yeni yapmışlar.Yeni ne diyiim AFFERİN İYİ BECERMİŞSİNİZ! Eşmeliler sizde eskiden ne içiyorsanız ona dönün anacım burası Türkiye öyle musluktan her akan içilmiyor işte!
*Üniversite sınavlarına hazırlanan bir lise öğrencisinin bestelediği,sınavlı eğitim sistemini "epeycene" eleştiren Ö-Se-Ye-Me isimli şarkı bu günlerde bütün öğrencilerin ağzında. ÖSYMbaşkanı Prof.Dr.Yarımağan:"dinleyip dinleyip gülüyorum.Ben hoşgörülüyüm." demiş.
Valla hoşgörülü olmak iyi bişey tabii de fazla gülme istersen...
*Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yangın çıkmış..Aaaa ne diyim valla nazarımız deydi bu hastaneye .
Çünkü bu kışın rahmetli halam aynı hastanede uzunca süre ağır hasta olarak yattı ve son derece ihtimamla bakıldı.Ne yazıkki kurtulma ihtimali olmadığından sonunda vefat etti.Ama biz hasta sahipleri olarak gösterilen bakımdan hep memnun kaldık.Neyse geçmiş olsun.Hem hastalara hem Hastane personeline ve dr lara ..
*Merkez Bankası:Tek haneli enflasyon olasılığı güçlendi demiş.
birşeyler güçleniyor galiba ama bunun bizim ceplerimiz oladığı aşikar..
*Benzin 3 ytl.
Eee hani tek haneli enflasyon?
*Buda yerel bir haber:Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk mezunlarını vermiş.
Genç dr larımızı kutlar hayırlı olsun dileklerimi yollarım efendim.İnşallah Tus sınavlarında istediğiniz uzmanlık dallarını kazanırsınız..
Bu günlük bu kadar görüşmek üzere...

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.